Bestrating heef op verschillende plaatsen verschillende functies, voor een oprit hebben we andere wensen dan voor een terras of tuinpad. Bestrating van een oprit is vooral functioneel en een mooi terras heeft ook een sierfunctie vandaar dt BouwBedrijfBoxtel het onderscheid tussen bestrating en sierbestrating maakt.

Sierbestrating kan in verschillende materialen worden vorm gegeven.Straatwerk 4

Denkt u hierbij aan:

  • Natuursteen wordt in steeds meer tuinen gebruikt. De natuurlijke kleuren vormen een warm geheel met het groen in uw tuin. Hierbij kunt u kiezen voor grijs tot zwarte bestrating van hardsteen, basalt of leisteen. Of gaat uw voorkeur uit naar geel, rood of wittinten (marmer, travertin)?
  • Gebakken steen kunt u kiezen voor getrommeld, nostalgie in uw tuin met een old look. Of kiest voor ongetrommeld, wat juist strak en modern oogt.
  • Betonsteen kan uiteenlopen van een simpele stoeptegel tot een cobblestone in diverse kleurschakeringen en maten. Al dan niet afgewisseld met hout of grind.

 Wij verzorgen voor U:Sierstraatwerk 1

Plaatsen van een Tuinhuisje of berging

Wij realiseren diverse tuinhuisjes, een tuinhuisje is ideaal om droog te kunnen zitten bij de eerste regendruppels maar ook als berging voor al Uw tuingereedschap.

Gewone bestrating voor Uw oprit of carpoort

Dit kan in een standaard steen of tegel maar ook met grind of gras stroken tussen de rijstroken.

Sierbestrating voor Uw tuin en veranda

Hier is heel veel mogelijk maar neem ook zaken als onderhoudbaarheid en slipgevaar bij vochtig weer in overweging.

Grondwerk voor bestrating en leidingwerk

Een goede ondergrond en afwatering is voor een bestrating erg belangrijk anders gaat het verzakken of blijft het water staan.

Levering en aan- afvoer van materiaal

Wij leveren al het benodigde materiaal zoals zand, stabilisatie materiaal en natuurlijk ook stenen tegen scherpe prijzen vraag gerust even een offerte.

Afvalmateriaal.

Wij verzorgen desgewenst bij aanleg ook het verwijderen / afvoer van afvalmateriaal waaronder zand, puin, rooiafval en gras. Gemak dient de mens en is bij ons voordelig geprijsd, waarom zou u het dan nog zelf doen ?Bouw 3

Pagina Terug